Over Experion-IT…

Experion-IT is een jonge en dynamische IT onderneming die met name gespecialiseerd is in het inrichten/herinrichten en het waar nodig verbeteren van Microsoft Windows georienteerde bedrijfs infrastructuren door middel van gedegen kennis en consultancy van Microsoft Windows software.

Experion-IT kan zich beroepen op meer dan 12 jaar ervaring in de IT sector. In deze twaalf jaar hebben de specialisten van Experion-IT hun sporen verdiend bij aansprekende klanten binnen Nederland.

De specialisten van Experion-IT zijn allen volledig up-to-date voor wat betreft laatste certificeringen en trainingen. Experion-IT vindt goede trainingen en cursussen meer dan belangrijk. Bijblijven op het gebied van de laatste technologieen is dan ook een must. Vandaar ook dat de specialisten van Experion-IT allemaal reeds MCITP gecertificeerd zijn en op deze manier ook meer kunnen betekenen voor u als klant op het gebied van Azure, AWS, On premise en hybrid Cloud.

Andere deelgebieden waar de specialisten van Experion-IT hun focus op hebben liggen zijn; Azure Cloud, AWS Cloud, IBM Cloud, Private- and Hybrid Cloud. Ook Hyperconverged  infrastructure en andere virtualisatie technieken zoals MS Hyper-V en VMware behoren tot de kennisgebieden van Experion-IT.

One Reply to “Over Experion-IT…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *